22_03_29_erdmost_nincskep

Strandröplabda: az ob cím után a nagyobbak között is sikeres volt

Az U16-os korosztályban elért bajnoki cím után a diósdi Kun Stefánia az U20-as és a felnőtt mezőnyben is megmérette magát a hétvégén véget érő strandröplabda országos bajnoki döntőn.

A Strandröplabdázásért SE-t erősítő Kun Stefánia a gödöllői Kristóf Dórával elért magyar bajnoki címet követően a fejlődés érdekében az U20-as és a felnőtt ob-n is megmérette magát. Előbbin szintén Kristóf Dórával alkottak egy párt, ahol az előkelő, negyedik helyet szerezték meg, míg a felnőttek között a MAFC-os Varga-Győri Laurával kilencedik helyen végeztek.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email