22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: három felkerülő, egy visszatérő, egy távozó a Deltánál

A liberó Bódi Kitti és a két szélső ütő, Balázs Sára és Antal Enikő az utánpótlásból felkerülve, míg Tombor Bori visszatérőként erősíti a következő idényben a Delta RSE Érd NB II-es felnőtt női röplabdacsapatát.

Javarészt egyben marad a Delta tavalyi kerete, a három utánpótlásból felkerülő játékos mellett Tombor Bori új poszton, szélső ütőként tért vissza Dömötör-Mátrai Beáta együtteséhez, amelytől csupán egy játékos távozott a center Juhász Lotti személyében.

További hír a klubbal kapcsolatban, hogy a tervek szerint a szeptember 20-i DVTK elleni hazai Magyar Kupa-selejtező után egy héttel, szeptember 27-én, 16 órakor a Közgáz SC ellen kezdi a bajnokságot a csapat, amelynek minden edzésére, tornájára és mérkőzésére zárt kapuk mögött kerül sor.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email