22_03_29_erdmost_nincskep

Rendezettebb lett a Bem tér

22_03_29_erdmost_nincskep

Rendezettebb lett a Bem tér

Facebook csoportban panaszkodtak a parkvárosiak arról, hogy elhanyagolt a Bem tér, főleg az óvoda körüli rész. Kozma Piroska, a Jogi és Közbiztonsági Bizottság nem képviselő tagja ott járt többször is, és beszámolt arról, mit látott. Rendet és tisztaságot - egy zsákot kivéve, egy cica tetemével.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Méteres gazról, szétszórt szemétről és orrfacsaró bűzről panaszkodtak egy bejegyzésben az Érden láttam, hallottam facebook csoportban. Kozma Piroska ellenőrizte a helyzetet, de szépen levágott gyepet, összeszedett szemetet, tisztaságot talált a téren. Az óvoda környékén, a Sóskúti úton  valóban talált egy messziről bűzlő fehér zsákot, meg más szemetet, de összeszedte. Később tudta meg a teret takarító ÉKFI egyik munkatársától, hogy a zsákban egy cica oszladozó teteme volt. 

A tér mindenesetre most rendezett, talán, mi lakosok is vigyázhatunk rá, hogy így is maradjon. Például azzal, ha nem az utcára dobáljuk a szemetünket, hanem a környéken megtalálható huszonvalahány köztéri kukába. (És ha, de talán ez 2020-ban már magától értetődő lehetne, esetleg a macskák túlszaporodására nem a fenti „megoldást” alkalmaznák a gazdik, hanem az ivartalanítást.) 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email