i

Mesés diósdi sétát kapnak születésnapra

Diósd történetének felelevenítésével ünnepli meg a MiDió (a Mi Diósdunk) lokálpatrióta honlap 2. születésnapját szeptember 3-án. A portál két éve azzal a szándékkal indult, hogy megőrizze a régi értékeket és közösséget teremtsen. A közös sétának is hasonló a célja.

A MiDió szervezte séta szeptember 3-án, csütörtökön 17 órakor indul a Tó utcából (gyülekező: 16 órától), ahonnan Diósd központjába fognak elsétálni a résztvevők. A központban torta várja majd őket, az estét pedig egy mesével, méghozzá a MiDió első saját meséjével zárják a szervezők. 

A portál működésének két éve alatt folyamatosan azért küzd, hogy legyen egy méltó közösségi helye a gyerekes családoknak Diósdon. Ennek érdekében levelet is írtak egy évvel ezelőtt az Emberi Erőforrások Minisztériumának. Lenne is egy erre alkalmas terület, de a megvalósításhoz támogatás kell. Erről is beszélt Szendéné Kiss Nóra, a MiDió szerkesztője és a mesés séta szervezője az Érd FM 101.3-nak:


További cikkeink

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi kivonatát - igaz, az sem túl gyakori, hogy a pici egy

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email