22_03_29_erdmost_nincskep

Újra a vízben Milák Kristóf

22_03_29_erdmost_nincskep

Újra a vízben Milák Kristóf

A korábban érdi színekben versenyző úszó számára hétfőn újból megkezdődtek az edzések. A július végi, sikerrel teljesített Négy Nemzet úszóviadal után 3 hét pihenőt kapott a Budapest Honvéd sportolója, viszont most sűrű hónapok következnek – mondta el az Érd Fm 101.3-nak edzője, Selmeci Attila. 

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétfőtől a Duna Arénában tréningeznek és majdnem 5 hét felkészülés után jön az első edzőtábor. Egyelőre nem mennének külföldre, hazai edzőtáborokban készülnek az év legfontosabb versenyére, amit decemberben rendeznek meg – fűzte hozzá az edző, aki arról is beszélt, hogy az olimpia elhalasztása súlyos következményekkel járt a sportolók számára.

Selmeci Attila felidézte, hogy a koronavírus-járvány miatt 6 hétig teljesen eltiltották őket az uszodától, ami nagy hátrányt jelentett úgy is, hogy a szárazföldi edzéseket folytatták. Kristóf is motiválatlanná vált 2-3 hét után, amire az újra induló úszóedzések jelentettek gyógyírt. Azonban egy idő után ismét hiányoztak a lelkesítő versenyek, edzőtáborok. A motivációt a Négy Nemzet úszóverseny hozta meg.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email