limonade_vasar

Zsebpénzkiegészítés limonádéból

Limonádét, rétest és főtt kukoricát árul szerdán, pénteken és szombaton Mira (9) és Alex (11) a Fenyőfa - Tüske utca sarkán található otthonuk előtt. A cél egyszerű: több jusson zsebpénzre, és lehessen abból ruhát vásárolni vagy a mekiben falatozgatni.

Alex lelkesen meséli, hogy bár édesanyjuk készít mindent, ők azért szorgosan minőségellenőrzik a finomságokat, amikre eddig még semmi panasz nem is érkezett. Közben kiderül, hogy már tegnap is tartottak limonádé vásárt. Mikor azt kérdezem, lesz-e még a héten, édesanyjuk alig bírja rávenni őket, hogy legalább egy nap szünetet és pihenést engedjenek meg maguknak (illetve a chéfnek). Csütörtökön tehát pihenő napot tartanak, de pénteken és szombaton napközben, aki éppen megszomjazik vagy megéhezik és a környéken van (a “hajós játszótérhez” közel), az gondoljon a gyerekekre, és vegyen tőlük frissítőt. (A limonádé és a rétes 150, a kukorica 200 forintba kerül.) 

A tegnap összegyűlt pénzt egyébként a mekiben költötték el, de ebből szeretnének egy pár ruhát is venni maguknak.

További cikkeink

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi kivonatát - igaz, az sem túl gyakori, hogy a pici egy

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email