22_03_29_erdmost_nincskep

Zsebpénzkiegészítés limonádéból

22_03_29_erdmost_nincskep

Zsebpénzkiegészítés limonádéból

Limonádét, rétest és főtt kukoricát árul szerdán, pénteken és szombaton Mira (9) és Alex (11) a Fenyőfa - Tüske utca sarkán található otthonuk előtt. A cél egyszerű: több jusson zsebpénzre, és lehessen abból ruhát vásárolni vagy a mekiben falatozgatni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Alex lelkesen meséli, hogy bár édesanyjuk készít mindent, ők azért szorgosan minőségellenőrzik a finomságokat, amikre eddig még semmi panasz nem is érkezett. Közben kiderül, hogy már tegnap is tartottak limonádé vásárt. Mikor azt kérdezem, lesz-e még a héten, édesanyjuk alig bírja rávenni őket, hogy legalább egy nap szünetet és pihenést engedjenek meg maguknak (illetve a chéfnek). Csütörtökön tehát pihenő napot tartanak, de pénteken és szombaton napközben, aki éppen megszomjazik vagy megéhezik és a környéken van (a „hajós játszótérhez” közel), az gondoljon a gyerekekre, és vegyen tőlük frissítőt. (A limonádé és a rétes 150, a kukorica 200 forintba kerül.) 

A tegnap összegyűlt pénzt egyébként a mekiben költötték el, de ebből szeretnének egy pár ruhát is venni maguknak.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email