22_03_29_erdmost_nincskep

Parkvárosi parádé

22_03_29_erdmost_nincskep

Parkvárosi parádé

Parkvárosi Parádé, azaz ParPar néven szervez közösségi és közösségteremtő eseményt augusztus 20-án 13 és 18 óra között Gáspár Katalin a Lőcsei út mellett, a műanyag körforgalom és a Bóbita játszótér közötti szakaszon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Rengeteg gyermekes család és frissen beköltözött él itt, illetve szép számmal akadnak olyan idősek is, akikhez hétvégenként ellátogatnak az unokáik. Sokaknak közülük nem maradt pénze arra, hogy elutazzon a hosszú hétvégére, innen jött az ötlet, hogy kicsiknek és nagyoknak, sőt a négylábúaknak egyaránt érdekes programokkal, kézműves portékákkal és finomságokkal teli eseményt szervezzünk. Na meg persze azért is, hogy a helyiek jobban megismerhessék egymást” – mondta el a szervező.

A kicsiket kisállatsimogatóval, kutyás bemutatóval, játszóházzal, kézműves programokkal, arcfestéssel és hennával várják. A szülőknek, nagyszülőknek közben aromaterápia-, szín- és stílustanácsadást, illetve gyorstalpaló gyógynövénykurzust tartanak.

Aki mozogna egy jót, megteheti Paule Tímea személyi edzővel, illetve Puskás Kata Szidóniával, aki a himalájai jóga tradícióba avatja be az érdeklődőket.

Az eseményen kipróbálhatjuk az ország egyetlen jósdaszekerét is, a hátuljában levő hangszerekkel és persze a benti jósdával.

A négylábúak sem fognak unatkozni. Ők a Parkvárosi Profikutyák versenyen mérhetik össze ügyességüket.

A Parkvárosi Parádé részletes programja megtalálható az esemény Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/parkvarosiparade/), ahol részvételi szándékukat is jelezni tudják az érdeklődők. Erre azért is van szükség, hogy az előírt 500 főt ne haladja meg a parádézók száma.

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email