22_03_29_erdmost_nincskep

Hogy egyetlen érdi gyerek se éhezzen

22_03_29_erdmost_nincskep

Hogy egyetlen érdi gyerek se éhezzen

A TündérPakk Alapítványt a koronavírus járvány ideje alatt ismertük meg mi, érdiek. Ők azok az önkéntesek, akik ételt, italt, ruhát visznek a nélkülözőknek, de ha arra van szükség, laptopokkal segítik a digitális oktatást a rászoruló családokban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A pandémiás időszak alatt közel ötven érdi családról gondoskodtak, akiknek nem lett volna mit az asztalra tenniük, ha nincsenek a tündérek.

Bár hivatalosan egy ideje vége a veszélyhelyzetnek, sajnos még mindig sokan szorulnak segítségre. A TündérPakk elkötelezett abban, hogy támaszt nyújtson mindenkinek, aki megkeresi őket, de ez adományok nélkül nem megy. Sevcsik M. Anna, az alapítvány egyik elnöke elmondta, a nyári hónapokban teljesen leálltak az élelmiszer-adományok, holott legfőképpen arra van szükség. Napi rendszerességgel keresik meg őket olyan, sok esetben nyolc-tíz fős családok, akik arra panaszkodnak, hogy nem tudnak enni adni a gyerekeknek.

„Mostanában szinte csak ruhákat kapunk, ezért arra kérünk mindenkit, hogy aki csak tud, hozzon tartós élelmiszert (liszt, cukor, konzerv, szalámi stb.), hogy az éhes gyerekek enni kaphassanak. Állandó adományozónk, Zöldséges Ági jóvoltából zöldséget és gyümölcsöt tudunk adni, de nagyon jó lenne, ha tartós élelmiszerek is kerülnének a csomagba. Leginkább olyan dolgokra van szükség, amikből a szülők főzni tudnak, például olaj, krumpli, tészta, szószok stb. Természetesen arra is van lehetőség, hogy pénzadományokat juttassanak el hozzánk, és akkor mi bevásárolunk a rászorulóknak. A lényeg a segítség volna, amire most mindennél nagyobb szükség van.”

Online adományozás
http://tunderpakk.hu/adomanyozoknak/
Amennyiben a MagnetBank ügyfele, néhány klikkel segíthet, a költség pedig a bankot terheli: https://bit.ly/2ZSx1V9
Információk az utaláshoz:
TündérPakk Közhasznú Alapítvány
Magnet Bank Zrt. 16200120-18541478-00000000
IBAN: HU18 1620 0120 1854 1478 0000 0000
SWIFT kód: HBWEHUHB
Közleményben kérjük feltüntetni: Alapítványtámogatás

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email