22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: megint újoncot fogadnak

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: megint újoncot fogadnak

A nyitókörhöz hasonlóan az NB III Nyugati csoportjának harmadik fordulójában is újoncot fogad az Ercsi úti Sporttelepen augusztus 12-én, 17.30-tól az Érdi VSE, amely a ZTE FC második csapatát látja vendégül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Két veretlen csapat küzd meg egymással az NB III Nyugati csoportjának harmadik fordulójában, hiszen a házigazda Érdi VSE a bajnokságot a Gárdony elleni gól nélküli döntetlennel kezdte, majd rendkívül fontos három pontot szerzett az egygólos komáromi sikerével.

Az aktuális ellenfél, a ZTE FC második csapata sem szenvedett még vereséget ebben az idényben. Igaz, Bozsik József együttese eddig a Balatonfüredi FC otthonában elért 0–0 mellett a BKV Előrével hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott.

– NB I-es csapat második együttesénél mindig azt szoktam mondani, hogy nagy kérdés, kik és hányan játszanak vissza. Egy fiatal társaságról van szó, de nekünk

hazai pályán nem lehet más a célunk, mint a három pont megszerzése.

Meglátjuk, hogy a mi játékosaink hogyan bírják a napi terhelést, amihez a fiatalok azért hozzá vannak szokva. Nálunk azért nem szokványos, hogy vasárnap-szerda ritmusban játszunk, szóval fontos lesz a regeneráció a holnapi meccsre – kezdett bele Limperger Zsolt, aki a komáromi győzelem kapcsán elmondta, morálisan nagyon jót tett a csapatnak a győzelem. – A múltkori mérkőzést is meg kellett volna nyernünk és akkor hat ponttal indítottunk volna, de én nagyjából négy ponttal kalkuláltam erre a két meccsre.

Biztos, hogy összekovácsolja a társaságot ez a győzelem és ilyen szempontból az is jó lehet, hogy sűrűbben játszunk, mert így az új játékosok hamarabb összeérnek a régiekkel

– tette hozzá az Érdi VSE vezetőedzője.

Az augusztus 12-én, 17.30-kor kezdődő Érdi VSE–ZTE FC II mérkőzést Juhász Bálint vezeti, segítői Bognár László és Urbán Richárd lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 3. forduló
08.12., 17.30:
Érdi VSE–ZTE FC II

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email