22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: nem nyerni jár Komáromba az Érd

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: nem nyerni jár Komáromba az Érd

Augusztus 9-én, vasárnap 17.30-kor a Komárom VSE vendégeként lép pályára a Molaji Sporttelepen az NB III Nyugati csoportjának második fordulójában az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az elmúlt években a harmadosztály élmezőnyébe visszatérő Komárom VSE vendégeként játssza az új idény első idegenbeli mérkőzését az Érdi VSE. A Bozsik Péter által hosszú évek óta irányított együttes ellen mindig kemény mérkőzést játszottak az érdiek. A 2016/2017-es idényben Érden 2-0-ra nyert a házigazda, míg a 33. fordulóban – a Limperger Zsolt együttesének tét nélküli találkozón – 5-2-es komáromi győzelem született.

Ezt követően a Kenesei Krisztián nevével fémjelzett együttes ugyan visszaesett a megyei osztályba, de egy szezon után vissza is jutott a harmadik vonalba. Sőt, a 2018/2019-es idényben negyedikként, az előző csonka idényben egy pontra a negyediktől, hatodik helyen végzett a csapat.

A komáromiaknál is történtek változások a játékoskeretben a nyár folyamán, hiszen Kenesei Krisztián, Csernák Martin, Tóth Imre, Sándor István, Kiss Károly, Koronczai Benjámin és Katona Attila is távozott a csapattól, ellenben érkezett Raffai Ákos, Szecsődi Gergő, Horváth Roland, Horváth Dávid, Makszimcsuk Valentin, Parázs Botond, Kalla Marcell és az utánpótlásból felkerült Pulai Martin.

A Komárom felkészülése nem volt rossz, kezdésként a szlovák FK Marcellová vendégeként nyert 2-1-re, majd hazai pályán a Csorna ellen 5-1-re, emellett gól nélküli döntetlent játszott hazai környezetben a Váccal és idegenben az FC Dabassal. 

A nyitófordulóban úgy tűnt, összeállt Bozsik Péter csapatának játéka, hiszen komoly skalpot gyűjtött be a BKV Előre vendégeként elért 1-0-s győzelemmel, míg az érdiek hiába játszottak mezőnyfölényben az újonc Gárdony ellen, a lehetőségeikkel nem tudtak élni. Erre pedig fokozottan oda kell figyelni Komáromban is, ahol vélhetően kevesebb helyzete lesz a vendégeknek, mint a nyitókörben.

– A Komárom is hasonló átalakuláson ment keresztül, mint az Érd, úgyhogy ilyen szempontból Bozsik Péter is nehéz helyzetben van – kezdett bele várakozásaiba az erdvse.hu-nak Limperger Zsolt. – Az első fordulóban idegenben nyertek, tehát ilyen szempontból előnyösebb helyzetben vannak, mint mi. Természetesen szerettünk volna nyerni, de sajnos ez nem sikerült. Komárom pedig egy nehéz hely nekünk, ahányszor voltunk, mindig megnehezítették a dolgunkat, szóval nehéz mérkőzésre számítok. Két hasonló stílusú csapat fog összecsapni, de bizakodunk, mert az előkészületi meccsekből pozitívan jöttünk ki. Azt próbáljuk továbbvinni, amit ott és a Gárdony ellen mutattunk, meglátjuk, mire lesz elegendő. A pontrúgások nagy erősségeik, vannak jó rúgóik és érkezőik is, szóval rájuk mindenképp fokozottan figyelnünk kell – tette hozzá Limperger Zsolt.

A Érdi VSE vezetőedzője továbbra sem számíthat a porcműtét után lábadozó Balogh Ádámra, illetve kisebb sérülés miatt Popov Patrik, Kertész Bence és Pintér Olivér sem százszázalékos, így az ő játékuk kérdéses a hétvégi bajnokin.

Az augusztus 9-én, 17.30-kor a komáromi Molaji Sporttelepen kezdődő mérkőzést Móri Tamás vezeti, segítői Hofbauer Roland és Halmai Kristóf lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 2. forduló
08.09., 17.30:
Komárom VSE-Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email