22_03_29_erdmost_nincskep

A Fidesz rendkívüli közgyűlést kezdeményez a közbiztonságról

22_03_29_erdmost_nincskep

A Fidesz rendkívüli közgyűlést kezdeményez a közbiztonságról

A határozatképtelenség miatt elmaradt rendkívüli közgyűlés, illetve a közbiztonság helyzete volt a témája az érdi Fidesz pénteki sajtótájékoztatójának.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi Fidesz elnöke szerint Csőzik László nem tudta biztosítani a törvényes testületi ülés feltételeit – hiszen kilenc baloldali képviselő távol maradt. A rendkívüli közgyűlést a Fidesz-KDNP-Összefogás frakció kezdeményezte, azzal a céllal, hogy a városvezetés számoljon be a Modern Városok Program állásáról. Az ülés határozatképtelenség miatt elmaradt.

T. Mészáros András elismételte, amit kameránk előtt Simó Károly Fidesz-KDNP-Összefogás frakcióvezető már elmondott – véleménye szerint a jelenlegi városvezetés leállította a Modern Városok Programot. 

Közölte továbbá: javasolták, hogy az érdi közbiztonság helyzetéről is tartsanak rendkívüli közgyűlést, és reméli, hogy erre már eljönnek a baloldali képviselők is. 

Arra az újságírói kérdésre, hogyan ítéli meg, hogy a hét elején a parlamenti ellenzék által kezdeményezett rendkívüli ülésen a kormánypárti országgyűlési képviselők közül alig jelentek meg, T. Mészáros András úgy reagált: ezt nem szeretné minősíteni, mivel nem vesz részt a parlamenti munkában.

A sajtótájékoztató itt tekinthető meg.

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email