22_03_29_erdmost_nincskep

Lövöldözés a benzinkútnál

22_03_29_erdmost_nincskep

Lövöldözés a benzinkútnál

Csütörtök este nyolc óra körül összeszólalkoztak két társaság tagjai az Iparos úton. A vita tettlegességig fajult, egy ötvenéves férfi meghalt, több sérültet kórházba szállítottak - tájékoztatott a rendőrség honlapja. A Blikk értesülései szerint egy enyingi csapat érkezett felfegyverkezve Érdre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Blikk azt írja: a helyiek és a rokonok elmondása szerint Enyingről jött fel Érdre egy csapat felfegyverkezve, több autóval egy korábbi szóváltást rendezni egy társasággal. Először egy másik benzinkúton verekedtek, majd autóba pattantak, ekkor vette kezdetét az autós üldözés. Amikor a csapat utolérte a másik társaságot, kipattantak az autóból és rárontottak a másik kocsiban ülőkre. Már az autóban elkezdték őket szurkálni és kitépni őket a járműből – tudta meg a Blikk.

 A Blikk információi szerint a benzinkutat lezárták. A helyszínre több rendőrautó és bűnügyi helyszínelő is megérkezett. A helyszínen a Blikknek szemtanúk elmondták, hogy a támadók a szurkálás után bepattantak a kocsijukba és elmenekültek. Arról nincs információjuk, hogy elkapták-e őket.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email