22_03_29_erdmost_nincskep

Így ingázunk mi

22_03_29_erdmost_nincskep

Így ingázunk mi

Online felmérést indított az ingázók vasúthasználatáról, közlekedési szokásairól a Budapest Fejlesztési Központ (BFK). Az online kérdőív kitöltésére augusztus 23-áig van lehetőség. A kutatás eredményeit a Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia kidolgozásához használja fel a BFK.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Budapest Fejlesztési Központ (BFK) irányításával készül a Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia, amelynek legfontosabb célja, mint írják, a vasút versenyképességének és kapacitásának növelése az agglomerációs közlekedésben. Ennek keretében online kérdőívet indítottak, hogy képet nyerjenek az ingázók utazási tapasztalatairól, szokásairól, és hogy milyen fejlesztésekre van a legnagyobb igény.

Az online kérdőív itt érhető el: hetfa.hu/ingazas és augusztus 23-áig lehet kitölteni. 

Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója is posztolt korábban a témában. Abban többek között azt írja, hogy: ” Tudjuk és személyesen én is tudom jól, hogy bár számos új jármű érkezett és érkezik a MÁV-hoz, több elővárosi vasútvonal felújítása megtörtént vagy jelenleg is zajlik, még rengeteg a teendő. Szinte minden téren fejlesztésre szorul a vasút a fővárosban és környékén és természetesen azt is látjuk, hogy – akár csak az elmúlt egy-két napban – milyen komoly, napi szintű problémákkal kell szembe néznie az utazóknak. Éppen ezért készül ez a stratégia és beruházási program, hogy a vasút a mai utasait és a jövőbeni, potenciális, buszról vagy autóról váltó utasait is XXI. századi színvonalon tudja kiszolgálni – és ezért bíztatok mindenkit, hogy töltse ki a kérdőívet.”


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email