22_03_29_erdmost_nincskep

Már lehet jelentkezni az ivartalanítási akcióra

22_03_29_erdmost_nincskep

Már lehet jelentkezni az ivartalanítási akcióra

Újra ivartalanítási akciót hirdet a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány, köszönhetően az Érdi Civil Licit jótékonysági oldalon összegyűlt támogatásoknak. Az akció célja, hogy - a felelős állattartás jegyében - minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, anélkül, hogy gazdihoz juthatna.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Még mindig rettentő sok kóbor állat él Érd utcáin éhezve vagy a sintértelepeken a biztos halálra várva. Többségük emberi felelőtlenség áldozata, hiszen minden megszülető kisállattal nő a túlszaporodás miatti halálesetek száma – írja felhívásában a Sirius, akik már sokadik éve szervezik meg az ivartalanítási akciót.

Az akció lényege, hogy a gazdik a Sirius segítségével jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe az akcióban részt vevő állatorvosok szolgáltatását, mivel az akciós díjon felüli összeget a program keretében átvállalja az alapítvány. Az akcióban érdi lakcímű állattartók vehetnek részt, háztartásonként két állattal. Az alapítvány munkatársai azok jelentkezését várják, akik valóban nem tudják előteremteni maguktól ennek a költségeit.  Az akció július 27-étől október 31-éig tart, de érdemes minél korábban jelentkezni, mert csak az erre fordítható keret kimerüléséig tudják fogadni a jelentkezéseket. 

A kedvezményes ár az operáción kívüli többletszolgáltatást (műtéti gallér ára, kórházi elhelyezés, egyéb beavatkozás, stb.) nem tartalmazza, de a műtét közben felmerülő gyógyszerköltségeket (pl. antibiotikum, vérzéscsillapító) magában foglalja. A kedvezményes áron felül az állatorvos nem számol fel további díjat a varratszedésért, de előre nem látható komplikációk esetén minden további költség a tulajdonost terheli.

Böjtös Andrea azt hangsúlyozta, hogy az ivartalanítás nem egy ördögtől való dolog, sőt, hozzátartozik a felelős állattartáshoz, hogy megakadályozzuk a nem  kívánt szaporulatot. Az alapítvány elnöke hozzátette, hogy az elmúlt években azt már elérték, hogy a kutyák ivartalanítására odafigyelnek a gazdák, de kóbor macskából még mindig nagyon sok van. 

Az akcióra jelentkezni e-mailen lehet a Sirius Alapítványnál a siriusalapitvany@gmail.com  e-mail címen. A szervezők kérik, hogy az e-mailben adják meg a gazdi nevét, címét, telefonszámát, azt, hogy hány kutyáról vagy macskáról van szó, milyen nemű(ek), illetve kutya esetén azt is, hogy körülbelül milyen súlyú vagy méretű.  A jelentkezők kapnak a Siriustól majd egy 4 számjegyből álló kódot, és ezzel tudják igénybe venni a kedvezményt az akcióban részt vevő állatorvosoknál. Az akciós díjat a rendelőben kell kifizetniük.  

Az akcióban részt vevő vevő állatorvosok: Dr. Fekete Balázs http://hungaropet.com/drbubu/ és a Városközponti Állatorvosi Rendelő http://www.allatorvoserd.hu/


 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email