22_03_29_erdmost_nincskep

Új tanév – már az új épületben?

22_03_29_erdmost_nincskep

Új tanév – már az új épületben?

Valószínűleg jövőre már az új épületben kezdődik meg az oktatás a jelenleg felújítás alatt álló Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában. A tornacsarnok és az öltözők korszerűsítése jelenleg is zajlik, ám a régi tantermekbe már nem térnek vissza a diákok, hiszen azt az épületrészt lebontják.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bár egyelőre még hivatalosan kijelölt nap nincs rá, a tervek szerint a következő tanévet már az új épületben kezdik meg a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tanulói, tanárai. Mint Kozma Zoltánné, igazgató az Érd FM 101.3 érdeklődésére elmondta, bíznak abban, hogy jövőre már az új épületben kezdhetnek.

„Az építkezésben benne van a tornacsarnok és az öltözők felújítása, ez folyik éppen most, de maga a régi tantermi rész nem kerül felújításra – fogalmazott Kozma Zoltánné azzal kapcsolatban, hogy a Batthyány eddigi tantermeinek otthont adó épületet lebontják. Az igazgató arra kérte a tantestület tagjait, hogy rakják össze saját dolgaikat, hogy készen álljanak a költözésre. – Még nem kaptunk konkrét időpontot, hogy mikor fogunk költözni, de minden kolléga várja a hívásomat, hogy mikor jöhet pakolni” – jegyezte meg.

Kozma Zoltánné az új épületről elmondta, látta már, nagyon szép, impozáns lett, látványos, ami elkészült már.

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email