22_03_29_erdmost_nincskep

Motoros rendőrök kísérték haza sérült gyermekéhez az érdi édesapát

22_03_29_erdmost_nincskep

Motoros rendőrök kísérték haza sérült gyermekéhez az érdi édesapát

Megható történetet osztott meg a Facebookon egy érdi férfi, akinek motoros rendőrök segítettek minél gyorsabban hazajutni az orvosi segítségre szoruló gyerekéhez.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szombaton éppen horgászversenyen voltam ( hol máshol ?) mikor megcsörrent a telefonom. Feleségem hívott, hogy azonnal induljak haza, mert a kicsi (1,5 éves) fejéből dől a vér és mentőt hívtak hozzá! Szerencsére utóbb kiderült a kórházban, hogy nincs nagy baj! Elindultam Törökbálintról, de a Balatoni forgalom miatt állt az autópálya…. Gondoltam lesz ami lesz ijedten, óvatosan a leálló sávban hazamegyek. Szerencsére találkoztam két motoros rendőrrel akik éppen végeztek egy igazoltatással. Elmondtam nekik a sztorit remegő hangon. KÉRDÉS NÉLKÜL felhúzták a kesztyűt és a bukót, már indultunk is rendőri kísérettel Érdre. Még ők kértek elnézést a lehajtónál, hogy nem tudnak tovább kísérni!

Hazaérve szerencsére már ott volt a mentő, persze a gyerek tiszta vér…. Egy perc múlva megérkezett a két rendőr is, hogy mostanra kapták meg az engedélyt, HÁTHA SEGÍTENI KELL MÉG VALAMIBEN!

NAGYON NAGYON HÁLÁS VAGYOK A KÉT RENDŐRNEK A SEGÍTSÉGÉRT ÉS A MENTŐSÖKNEK A GYORS REAGÁLÁSÉRT!!!! Sajnos az országunk arról híres, hogy szidják őket ok nélkül! Szerettem volna, ha mindenki megtudja milyen REMEK SEGÍTŐKÉSZ EMBEREK vigyáznak ránk! KÖSZÖNÖM AZ EGÉSZ CSALÁDOM NEVÉBEN!!!!

írta Facebook-oldalán az érdi apuka.

Azóta a két motoros rendőr, Dobrocsi Gábor és Horváth Péter József elismerést és jutalmat vehetett át Dr. Terdik Tamás r. dandártábornoktól, Budapest rendőrfőkapitányától.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email