22_03_29_erdmost_nincskep

Softball: rövidre zártak két meccset is

22_03_29_erdmost_nincskep

Softball: rövidre zártak két meccset is

Már a negyedik játéknapnak adott otthont a softball NB I-ben az ófalusi, Mecset utcai baseballpálya, ahol az Érd Wildcats előbb 19–5-re kikapott, majd simán, 30–7-re győzött.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A háromcsapatos softball NB I-ben összesen hat játéknapot és tizenkét fordulót tartanak, melynek felén már túl vannak az érdekeltek. Az ófalusi pályán ugyanis már a negyedik körre került sor, ahol a három meccs sorát az Érd Wildcats a listavezető és továbbra is hibátlan Budapest Red Wolvesszal vívta. A fővárosiaknak viszont ezúttal sem sikerült megálljt parancsolni, miután 19–5-re győzték le a Vadmacskákat.

A következő találkozó sem hozott meglepetést, csak annyiban, hogy a Red Wolves és az Óbuda-Jánossomorja Rascals összecsapása idő előtt véget ért. A sportág szabályai szerint ugyanis, ha három inning (játékrész) után valamelyik csapat legalább tizenöt ponttal vezet, akkor nincs tovább. Nos, a Red Wolves könnyedén, 35–14-re nyerte a sereghajtó elleni meccset.

A harmadik találkozó is hasonló játékot hozott a Rascals szempontjából, mint az előtte lévő. Az Érd Wildcats ugyanis remek kezdés után gyorsan 15–0-ra ellépett ellenfelétől, amely ugyan próbált kozmetikázni, de a harmadik inning végén 30–7-es hazai vezetésnél véget ért a mérkőzés.

A softball NB I fordulója mellett az ófalusi pályán az érdiek mellett Szentendréről és Vácról érkeztek ifjonc baseballozók, akiknek egy T-ball minitornát tartottak (a T-ball a sportág legkisebbeknek szánt verziója, ahol nem a dobótól érkezik a labda, hanem egy kihelyezett pontról kell elütni azt).

Softball NB I, 4. játéknap
Érd Wildcats–Budapest Red Wolves 5–19
Budapest Red Wolves–Óbuda-Jánossomorja Rascals 35–14
Óbuda-Jánossomorja Rascals–Érd Wildcats 7–30

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email