22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: fordulatos, négygólos döntetlen

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: fordulatos, négygólos döntetlen

Hamar megszerezte a vezetést az Érdi VSE, de negyedik edzőmeccsén negyedóra játék után már hátrányban volt a szintén harmadosztályú, a Keleti csoportban feljutásra pályázó Balassagyarmati SE ellen, végül a második félidő jó játékának köszönhetően 2–2-es döntetlennel zárták a meccset az érdiek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Így kell kezdeni egy meccset! Remekül indult az érdiek Balassagyarmat elleni edzőmeccse, hiszen a vendégek szögletét a röviden Bozsoki Imre szabadította fel, egyúttal indította Kollega Krisztiánt, aki Kalmár Domonkostól kapott remek ütemű indítást, majd húsz méterről pörgetett Balogh Péter kapus felett a balassagyarmati kapuba (1–0).

Az érdi előny nem tartott sokáig, egy jobboldali vendég szögletet Bozsoki ismét kifejelt, majd jelezte, hogy rosszul szabadított fel, amelybe kissé belesérült. A földön fekvő játékos miatt viszont a Balassagyarmat nem állt meg és egy beadást Katona Bence váltott gólra (1–1). Sőt, újabb néhány perccel később már vezettek a vendégek, amikor Szita Bence is eredményes volt (1–2).

A kifejezetten intenzív, jó iramú első félidőben már csak helyzetekig jutottak a felek, újabb gólig már nem, így vendég előnnyel fordultak a csapatok.

A második játékrészben is megmaradt a csapatok lendülete, majd közel egy óra játék után Kalmár Domonkos lépett ki a leshatárról, s szépen passzolt a kapu jobb alsó sarkába (2–2).
Az egyenlítés után inkább az érdiek dolgoztak ki több helyzetet, de újabb gólt már nem sikerült elérni, így 2–2-es döntetlennel zártak a csapatok.

– A héten kapták meg a játékosok a végső terhelést, jövő héten már frissítünk, szóval látszott rajtuk a fáradtság és a rengeteg munka, amit elvégeztek, emiatt picit https://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgpábban mozogtunk, de ebben az időszakban ez teljesen normális. Az első félidőben megint három védővel játszottunk, a másodikban visszatértünk arra a játékra, amit szoktunk tavaly. Az nekem is jobban tetszett, többet volt nálunk a labda, több volt a passz és akkor rúgtuk a második gólt is, ami szép támadásból született, szóval ezzel az időszakkal elégedettek lehetünk – értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE utolsó felkészülési mérkőzését július 26-án játssza az NB III-ba feljutó BVSC-Zugló ellen – a tervek szerint hazai környezetben.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Balassagyarmati SE 2–2 (1–2)
Érdi VSE: Kertész F. – Honti, Bozsoki, Csiszár – Fürjes, Kalmár, Farkas B., Koós, Földesi – Popov, Kollega
Csereként pályára léptek: Varga T., Kócsa (a szünetben), Borek, Molnár B. (60. p.), Fügedi, Kertész B., Pintér O., Csala (72. p.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Kollega (3. perc), Kalmár (60. p.), ill. Katona (13. p.), Szita B. (15. p.)

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email