22_03_29_erdmost_nincskep

Bő félszázan indultak éjszakai városkerülésre

22_03_29_erdmost_nincskep

Bő félszázan indultak éjszakai városkerülésre

Bő félszáz ember gyűlt össze, hogy idén is nekiinduljanak a 30 kilométeres éjjeli Érd Körbe városkerülő kerékpáros túrának, melynek útvonala nem változott jelentősen az eddigiekhez képest, így Ófalut és Parkvárost is érintik a résztvevők.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2014-ben extrém, mégis látványos és szórakoztató dolgot talált ki az Érd Körbe Egyesület, az akkor már hagyományos nappali városkerülés mellett első ízben rendezték meg az Érd Körbe Night-ot, azaz a túra éjjeli verzióját, melyet idén már hetedszer tartanak meg. Az idei első Érd Körbét ugyan „elvitte” a járvány, így sokan már nagyon várták, hogy ismét nyeregbe pattanjanak és szervezett keretek között biciklizzék át a várost, hogy a központból indulva, Ófalu, Sasváros, a tárnoki határ, Tisculanum és Dombosváros érintésével eljussanak Parkvárosba. Majd onnan a könnyebb visszaúton Érdligeten keresztül visszajussanak a központba.

A szervezők felhívták a figyelmet a kerékpárok és a kerékpárosok megfelelő kivilágítására, ennek köszönhetően a neonszínű jólláthatósági mellények színes kavalkádot alkottak, amely végigmegy a városon.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Házi segítségnyújtás pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email