22_03_29_erdmost_nincskep

Tánc: Most mindkét kategóriát megnyerte a teraszról

22_03_29_erdmost_nincskep

Tánc: Most mindkét kategóriát megnyerte a teraszról

Ezúttal mindkét kategóriát megnyerte, amelyben elindult a Fulldance TSE érdi táncosa, Révész Alicia, aki ismét a Zoom videós alkalmazáson keresztül gyűjtött be két Európa-kupa-aranyat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint nemrég beszámoltunk róla, a Fulldance TSE érdi táncosa, Révész Alicia két kategóriában is érmes lett a Zoomon zajló online nemzetközi nagydíjon. Ezt követően hétvégén már újabb versenyen, az Európa-kupán volt jelenése az online térben. A nem az Európa-kupához tartozó számban, a szamba-csacsa-rumba-jive-ban, illetve az Európa-kupához tartozó csacsa-rumba-jiveban is aranyérmes lett.

„Szerintem jól sikerültek a gyakorlatok. Nagyon örülök, hogy mindkettőben dobogós lettem, ezen belül is mindkettőben első lettem. Büszkeség, hogy az előzőhöz képest tudtam javítani és a harmadikról az első helyre jöhettem előre” – fogalmazott Révész Alicia, aki elmondta, az Európa-kupán ezúttal kevesebben indultak, mint a nemzetközi nagydíjon, a mezőny mégis sokkal erősebb volt.

Révész Alicia hozzátette, a karantén alatt sokat fejlődött, hiszen több ideje jutott a gyakorlásra, ezt kihasználva pedig már készül a következő, várhatóan néhány hét múlva esedékes újabb online versenyére, de természetesen arra is készen áll, hogy újra normál körülmények között méresse meg magát.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email