22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: heten távoznak, de megvan az első érkező is

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: heten távoznak, de megvan az első érkező is

Durso Giuliano, Gál Szabolcs, Gera Dávid, Májer Gergő, Melczer Vilmos, Mojzer György és Pál Szabolcs is távozik az Érdi VSE NB III-as csapatától, melynek megvan az első új szerzeménye, az FC Dabastól érkező Fradi-nevelés, Popov Patrik személyében - számolt be róla a klub honlapja.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Múlt pénteken egy közös vacsorával zárta le a 2019/20-as idényt az Érdi VSE NB III-as csapata. A Nyugati csoport élén végző együttes játékosai a Magyar Labdarúgó Szövetség ajándékát, egy csonka aranyérmet, illetve a vezetőség által készített aranyérmet vehettek át Novák Ferenc ügyvezető elnöktől.

A szezon lezárásával eldőlt az is, hogy hét játékos máshol kezdi az új szezont, így nem marad Érden az elmúlt négy szezont Limperger Zsolt kezei alatt töltő Melczer Vilmos, aki érdi színekben 110 mérkőzésen 50 gólt szerzett.

A 2017/18-as szezon előtt tért haza az Érdi VSE kedvéért Pál Szabolcs, aki 65 meccsen 14-szer volt eredményes. Két idény után távozik az érdiektől Gera Dávid is, aki a 2018/19-es idényben még az FTC kölcsönjátékosaként, míg idén már az Érdi VSE játékosaként szerepelt a csapatban. Gera Dávid 46 találkozón hétszer talált be.

Hozzá hasonlóan két idény után hagyja el Limperger Zsolt csapatát a Pécsről érkező Mojzer György, aki pedig 47 meccsen 16 gólt jegyzett.

A következő szezont már nem az érdieknél kezdi meg az egyesületben nevelkedő hátvéd, Májer Gergő, aki egy idény után távozik a csapattól, ahogy a télen érkező Gál Szabolcs és Durso Giuliano sem marad az Érdi VSE-nél.

Időközben a vezetőség tovább dolgozik a csapat megerősítésén, ennek első „állomása” az FC Dabastól érkező Popov Patrik leigazolása. A 23 éves támadó pályafutását a Ferencvárosi Torna Clubban kezdte, ahol kilenc és fél szezont töltött, az FTC NB II-as csapatában is bemutatkozott, majd az NB II-es Soroksárhoz került, ahonnan két év után a REAC-hoz távozott, az előző idényt pedig az FC Dabasnál töltötte, hét gólt szerzett.

Az Érdi VSE első nyári igazolása mellett Limperger Zsolt folyamatosan teszteli a próbajátékosokat, akik közül többel már zajlanak a tárgyalások, ám amint ezek végére pont kerül az erdivse.hu-n fogjuk tájékoztatni a nyilvánosságot.

Az Érdi VSE első edzőmérkőzését július 4-én, 11 órától játssza a szintén NB III-as Ceglédi VSE vendégeként. Ezt követően július 11-én a Bács-Kiskun megyei I. osztályú Kerekegyházát, július 18-án pedig az NB III-as Balassagyarmatot fogadják az érdiek. Július 25-én a harmadosztályba feljutó BVSC-Zugló ellen is vívnak egy felkészülési mérkőzést Koós Gáborék.

A bajnokság rajtjának függvényében pedig még két további edzőmérkőzést is beterveztek, eszerint augusztus elsején a Monorral, 9-én pedig a Váccal találkoznak az érdiek – a mérkőzések kezdési időpontjai még egyeztetés alatt vannak, amint megszületik a döntés, az erdivse.hu-n közzéteszik.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email