22_03_29_erdmost_nincskep

Kérdések és válaszok a kihelyezett fogadóórán

22_03_29_erdmost_nincskep

Kérdések és válaszok a kihelyezett fogadóórán

Lakossági fórumot, azaz kihelyezett fogadóórát tartott a Bölömbika utcában Lengyel Péter képviselő a 3. számú választókerület lakói számára szerda délután.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

A megbeszélésen szóba került, hogy a pár hete megnyílt Staud József Egészségház külső részén próbálnak majd elhelyeztetni egy bankauhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatát, hogy ahhoz mindenki kényelmesen és biztonságosan hozzáférhessen, tudta meg Lengyel Pétertől, a 3. számú választókerület képviselőjétől az Érd TV. 

Azért a Bölömbika utca volt a helyszíne a fórumnak, mert a régi rendelő épületében, ha annak statikai állapota megengedi, közösségi teret terveznek kialakítani a sajátos nevelési igényű gyermekeknek – mondta el az Érd TV-nek a képviselő.

A választási kampány során tartott lakossági fórumon és szerdán is felmerült problémaként, hogy a Kossuth Lajos utca körülbelül két kilométeres szakaszán egyetlen egy gyalogos átkelőhely sincs. Ezzel kapcsolatban Lengyel Péter már egyeztetett a városüzemeltetéssel, és a tervek meg is vannak már rá.

Végül Lengyel Péter még ismertette, hogy a Vadlúd – Zámori úti kereszteződés körforgalmának kivitelezésének munkálatait a NIF 2021 tavaszán kezdi meg és 2021 őszén fejezi be  – az ígéretek szerint.  

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email