22_03_29_erdmost_nincskep

Kiállításmegnyitóval tárja ki újból kapuit az Érdi Galéria

22_03_29_erdmost_nincskep

Kiállításmegnyitóval tárja ki újból kapuit az Érdi Galéria

Június 26-án, pénteken 18 órakor Ásztai Csaba festőművész kiállításával nyílik újra az Érdi Galéria. „Hagyományosan zenei programmal fűszerezzük a rendezvényt, Dresch Mihály fog szaxofonon játszani a közönségnek és Feledi Balázs művészettörténész fogja megnyitni a kiállítást”, mondta el Kéri Mihály.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Július 31-augusztus 22. között Luzsicza Lajos festőművész és Lőrincz Zsuzsa, Prágában élő szobrászművész kiállítását lehet majd ugyanitt megtekinteni. Augusztus 28 – szeptember 19. között a VUdAK (Verband Ungarndeutscher Autoren und Künstler, Magyarországi Német Írók és Művészek Szövetségének lesz egy csoportos kiállítása. Ezt követően újra egy csoportos tárlatot láthatunk a Magyar Festők Társaságának műveiből. Október 30- november 5. között a Görögországban is ismert Révész Ákos festőművész kiállítása lesz, majd december 11-től egészen 2021 januárjáig az Érdi Művésztelep tagjainak kiállításával zárja a Galéria a 2020-as évet.

Utóbbi sajnos rendhagyó lesz, mert idén elmarad az Érdi Művésztelep, ezért a tagok otthon készült alkotásaiból fog összeállni a tárlat. „Úgy döntött a város, hogy bizonyos rendezvényeket a költségvetés nehéz helyzete miatt nem tud finanszírozni, így az Érdi Művésztelepet sem.”

A Galéria minden hétköznap és szombati nap 10-18 óra között látogatható, maszkban és egymástól a megfelelő védőtávolságot betartva.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email