22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: új vezetőedző Budaörsön

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: új vezetőedző Budaörsön

Már a 2020/21-es szezonra való nyári felkészülést is új vezetőedzővel kezdi meg az NB I/B Nyugati csoportjában szereplő Moyra-Budaörs Handball, amely Buday Dánielt nevezte ki a felnőtt csapat szakmai stábjának élére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint az a budaorshandball.hu-n olvasható, Buday Dániel elsőszámú segítője Pinizsi Zoltán lesz, aki az utánpótlástól kerül fel a felnőtt csapatba, míg a kapusok felkészítéséért továbbra is Sirina Irina fele. A klub céljai nem változtak, idén is az NB I/B megnyeréséért küzdenek és feljutnának az élvonalba.

A 39 éves vezetőedző, Buday Dániel játékosként Szegeden, Veszprémben, a német Löwenben, a svájci Schaffhausenben, Csurgón, az FTC-ben, Orosházán és Hatvanban is szerepelt, 93-szor lépett pályára a magyar válogatottban. Aktív karrierje után edzőként Orosházán kezdett el az utánpótlásban dolgozni, ahol később a felnőtt csapat munkáját egyengette, az elmúlt két idényben pedig – az NB I-től visszalépő – Mezőkövesdi KC vezetőedzőjeként tevékenykedett.

Érdekesség, hogy Buday Dániel édesapja a korábban szintén válogatottságig jutó Buday Ferenc évek óta Érden él, korábban a Treff 07 SE szakmai igazgatójaként is dolgozott.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email