22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: visszatér nevelőegyesületéhez az élsportoló

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: visszatér nevelőegyesületéhez az élsportoló

Játékos-edzőként tért vissza nevelőegyesületéhez, az Érdi VSE-hez a világranglista 136. helyén álló tollaslabdázó, Kőrösi Ágnes, aki mentorként a fiatalok fejlődését segíti, ám lehetőségeihez mérten még a versenyzésre is koncentrál.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A világranglistán jelenleg 136. helyen álló tollaslabdázó az elmúlt hat évet a pécsi Multi Alarm SE-nél töltötte, ám a járvány alatt úgy döntött, csatlakozik az Érdi VSE fiatal tollaslabdázóihoz, akiket játékosként és edzőként is segít a jövőben.

A sportággal a Batthyány Sportiskolában Petrovits Sándor és Tinka Lajos által megismerkedő 24 éves élsportoló elhatározta, hogy az egyesület története során először az Érdi VSE elindul a csapatbajnokságon, de nagy hangsúlyt fektet a fiatalok korosztályos ob-ra való felkészítésére is. Emellett természetesen a versenyzéssel sem hagy fel, de elmondása szerint az egyetemi tanulmányok és az edzősködés mellett vélhetően kevesebb nemzetközi megmérettetésre tud eljutni, így azokon kell „robbantania”, hiszen a többi élsportolóhoz hasonlóan az ő szeme előtt is lebeg a 2021-re halasztott tokiói olimpia.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email