22_03_29_erdmost_nincskep

Játékokat kaptak a kis betegek

22_03_29_erdmost_nincskep

Játékokat kaptak a kis betegek

A TündérPakk Közhasznú Alapítvány szorgos tündéreinek és köztük is elsősorban Nagy Tünde önkéntesnek köszönhetően ezután már játékokkal tudják jutalmazni a Mária utcai gyermekrendelőbe érkező beteg gyermekek bátorságát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A játékokból nemcsak a gyermekorvosi rendelőbe, hanem más intézményekbe, bölcsődékbe is jutott. Ezzel kapcsolatban Sevcsik M. Anna, az alapítvány egyik elnöke megkeresésünkre elmondta, hogy szívesen fogadnak játékadományokat (akár a csokitojásokban található apró meglepetéseket) is az érdi raktárukba, ha azok még használható állapotban vannak.

Bár lassan hivatalosan is vége lehet a veszélyhelyzetnek, nagyon sokan kerültek olyan helyzetbe, hogy szükség van a segítségre. A TündérPakk elkötelezett abban, hogy támaszt nyújtson mindenkinek, aki megkeresi őket, de ez adományok nélkül nem megy. Most elsősorban tartós élelmiszerre lenne szükségük, hogy gondoskodni tudjanak arról a több száz családról országszerte, köztük Érden is, akik elveszítették munkájukat és veszélybe került a megélhetésük.

A TündérPakk érdi raktárába, ami a Duna utca 84. alatt található, szerdán és pénteken 15h-18h között lehet leadni a felajánlásokat.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email