22_03_29_erdmost_nincskep

Felhőszakadás veszélye miatt elsőfokú figyelmeztetés van érvényben a megyében és a fővárosban is

22_03_29_erdmost_nincskep

Felhőszakadás veszélye miatt elsőfokú figyelmeztetés van érvényben a megyében és a fővárosban is

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, inkább csak helyenként és rövid időre szakadozhat fel a felhőzet. Több helyen valószínű eső, zápor, zivatar - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapja.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésben hozzáteszik, hogy felhőszakadás veszélye miatt is elsőfokú figyelmeztetés van érvényben Budapesten, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Tolna megyében.

A zivatarokat hétfőn is elsősorban felhőszakadás kísérheti, de néhol akár viharos széllökések és nagyobb méretű jég is előfordulhat.

Néhol megélénkül, északnyugaton időnként megerősödik az északnyugati szél, de intenzívebb záporok, zivatarok környezetében is előfordulhat átmeneti szélerősödés.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 21 és 27 fok között valószínű, de a tartósabban csapadékos délnyugati tájakon 19, 20 fok sem kizárt. Késő estére 16 és 21 fok közé hűl le a levegő.

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email