22_03_29_erdmost_nincskep

Első tapasztalatok a hétfői nyitásról

22_03_29_erdmost_nincskep

Első tapasztalatok a hétfői nyitásról

Hétfőn reggel még nem volt tömeg a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben, de a telefonvonalak égtek, mindenki így próbált időpontot kérni. Bárány Zsolt, az intézet főigazgatója azt tanácsolja, használják az online és az e-mailes előjegyzési lehetőséget is a betegek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A telefonos és a személyes időpont foglaláson kívül e-mailen az elojegyzes@erdirendelo.hu címre küldött levélben is lehet kérni időpontot, a beteg nevének, a TAJ számának és annak a feltüntetésével, hogy milyen rendelésre kéri az időpontot. Az online előjegyzésben pedig, azokra a rendelésekre, ahova nem kell beutaló, saját magának tud foglalni időpontot az interneten. „Kényelmi szempontból azokra a rendelésekre is érdemes időpontot egyeztetni – akár online, akár e-mailen, személyesen vagy telefonon – , ahova máskülönben nem kötelező az időpontfoglalás”, tanácsolta továbbá a főigazgató.

A szakrendelések működnek, és az intézet minden szakrendelésén elfogadják a már lejárt, de 2020. január 1-jénél nem korábban kiállított beutalókat, azaz nem kell újat kérni a háziorvosoktól.

Az intézetbe továbbra is maszkban lehet bemenni, a bejáratnál kézfertőtlenítő is várja a látogatókat. A betegeknek kérdőívet már nem kell kitölteniük az egészségügyi állapotukra vonatkozó kérdésekkel, de szóban válaszolniuk kell ezekre a bejáratnál. Bárány Zsolt ugyanakkor azt kéri, hogy ha lehet, ne nagyobb kísérettel látogassák fel a rendelőt a betegek.  


 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email