22_03_29_erdmost_nincskep

63-an neveztek az idei horgászversenyre

22_03_29_erdmost_nincskep

63-an neveztek az idei horgászversenyre

Idén sem maradt el az Érd és Környéke Horgászegyesület hagyományos eseménye, a Mike László nevét viselő horgászversenyen 63 nevező osztozott a tó halain.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Panaszkodtak a horgásztársak, hogy nem nagyon volt kapás, kevés halat sikerült kifogni, de mi itt voltunk szerdán, amikor telepítették a halakat, tehát a halak biztosan itt vannak a tóban, csak nekik is nagyon melegük van” – fogalmazott az Érd és Környéke Horgászegyesület elnöke, Berényi Andrásné.

A legtöbb kapás Kunsági Lászlónak jutott, aki egy 2,9 kilogrammos hal mellett összesen hét kilónyi halat fogott, így idén ő nyerte meg a férfiak versenyét – bár elmondása szerint nem ez motiválta. „Jó idő, barátok, szórakozás, ez a legjobb az egészben” – húzta alá a győztes.

A horgászegyesület legközelebb július 12-én az érdi Duna-partra várja tagjait és az érdeklődőket, ekkor tartja ugyanis hagyományos halászlé főző versenyét.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email