22_03_29_erdmost_nincskep

63-an neveztek az idei horgászversenyre

Idén sem maradt el az Érd és Környéke Horgászegyesület hagyományos eseménye, a Mike László nevét viselő horgászversenyen 63 nevező osztozott a tó halain.

„Panaszkodtak a horgásztársak, hogy nem nagyon volt kapás, kevés halat sikerült kifogni, de mi itt voltunk szerdán, amikor telepítették a halakat, tehát a halak biztosan itt vannak a tóban, csak nekik is nagyon melegük van” – fogalmazott az Érd és Környéke Horgászegyesület elnöke, Berényi Andrásné.

A legtöbb kapás Kunsági Lászlónak jutott, aki egy 2,9 kilogrammos hal mellett összesen hét kilónyi halat fogott, így idén ő nyerte meg a férfiak versenyét – bár elmondása szerint nem ez motiválta. „Jó idő, barátok, szórakozás, ez a legjobb az egészben” – húzta alá a győztes.

A horgászegyesület legközelebb július 12-én az érdi Duna-partra várja tagjait és az érdeklődőket, ekkor tartja ugyanis hagyományos halászlé főző versenyét.

További cikkeink

További cikkeink

Sífutás, úszás, labdarúgás és röplabda. Ezek a témák várják Önöket az Érd FM 101.3 hétvégi sportműsorában, a Playoff-ban.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email