22_03_29_erdmost_nincskep

Egyéni rekorddal a Fészekért

22_03_29_erdmost_nincskep

Egyéni rekorddal a Fészekért

Csécsei Zoltán rendhagyó gyermeknapi ajándékkal örvendeztette meg a Fészek Gyermekvédő Egyesületet és rajtuk keresztül a krízishelyzetbe került családok gyermekeit. A sportoló, aki egyéni rekordnak számító idő alatt teljesítette a privát Ultrabalatont, a gyermekek átmeneti otthonáért futott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csécsei Zoltán szombaton reggel 7 órakor vágott neki a privát Ultrabalatonnak és vasárnap hajnalban ért célba, 19:25:51, egyéni csúcsnak számító idő alatt teljesítette a 221 km-es távot.  

A klasszis ultrafutó erőpróbája ráadásul jótékony célt is szolgált, hiszen a Fészek Egyesület érdi átmeneti gyermekotthonáért is futott.

Van Érden egy gyermekotthon, ahová bajba került gyerekeket fogadnak be. A Fészek Gyermekvédő Egyesület működteti. Régóta ismerem és támogahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg őket. Szuper, amit csinálnak. A hétvégi PUB futásomat nekik ajánlom fel. És arra kérlek, Benneteket, támogassátok Őket. Ha őket támogatjátok, engem is támogattok! Sokat jelent! Köszönöm! 

– kérte a futás előtt követőit.

Zoli nem először (és valószínűleg nem utoljára) futott a Fészekért. Januári világrekordját is nekik ajánlotta, amikor 286,8 kilométert teljesített 24 óra alatt egy futópadon.

A Fészek támogatása természetesen nem áll le az Ultrabalaton után sem: a sportoló azt kéri követőitől, akik támogatni tudják és akarják őt, azok továbbra is a Fészek Gyermekvédő Egyesület 11742111-20027928 számlaszámára utaljanak, a közleménybe beírva: Hajrá Zoli Adomány.

 

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email