civil_licit_sirius_200601

Civil licit a Siriusért

Júniusban a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítványt támogatja az Érdi Civil Licit csoport. A befolyó adományokból a Sirius az érdi gazdik kis kedvenceinek ivartalanításához szeretne hozzájárulni azért, hogy kevesebb kóbor kutya és macska legyen városunkban.

Böjtös Andrea, a Sirius Alapítvány elnöke lapunknak elmondta, tavaly egy nyertes pályázatból tudták támogatni az érdi állatok ivartalanítását, de 2020-ban sajnos ez a járványhelyzetnek köszönhetően elmaradt. Most viszont, az Érdi Civil Licit közösségi csoport felajánlásának hála újból reményt kaptak, hogy idén is meghirdethetik az akciót. Andrea hozzátette, hogy ha a liciten összejön 300-400 ezer forint, abból már el tudják indítani az ivartalanítási programot.

Az Érdi Civil Licit Facebook csoporthoz bárki, bármikor csatlakozhat és árverésre bocsáthat vagy licitálhat.  A legnagyobb ajánlatot tevő nyertesnek a vételi árat közvetlenül az alapítvány bankszámlaszámára kell utalnia: 10403136-49534949-49521015, a közleményben feltüntetve: Érdi Civil Licit. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Három személyautó ütközött össze az M0-ás autóút 48-as kilométerénél, az M3-as felé vezető oldalon,
Pieronymus Kosch grafikusművész alkotásaiból nyílik kiállítás június 24-én, 18 órakor az Érdi Galériában.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email