22_03_29_erdmost_nincskep

Civil licit a Siriusért

22_03_29_erdmost_nincskep

Civil licit a Siriusért

Júniusban a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítványt támogatja az Érdi Civil Licit csoport. A befolyó adományokból a Sirius az érdi gazdik kis kedvenceinek ivartalanításához szeretne hozzájárulni azért, hogy kevesebb kóbor kutya és macska legyen városunkban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Böjtös Andrea, a Sirius Alapítvány elnöke lapunknak elmondta, tavaly egy nyertes pályázatból tudták támogatni az érdi állatok ivartalanítását, de 2020-ban sajnos ez a járványhelyzetnek köszönhetően elmaradt. Most viszont, az Érdi Civil Licit közösségi csoport felajánlásának hála újból reményt kaptak, hogy idén is meghirdethetik az akciót. Andrea hozzátette, hogy ha a liciten összejön 300-400 ezer forint, abból már el tudják indítani az ivartalanítási programot.

Az Érdi Civil Licit Facebook csoporthoz bárki, bármikor csatlakozhat és árverésre bocsáthat vagy licitálhat.  A legnagyobb ajánlatot tevő nyertesnek a vételi árat közvetlenül az alapítvány bankszámlaszámára kell utalnia: 10403136-49534949-49521015, a közleményben feltüntetve: Érdi Civil Licit. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email