22_03_29_erdmost_nincskep

Kétezer palántát osztottak szét

22_03_29_erdmost_nincskep

Kétezer palántát osztottak szét

Több mint kétezer paradicsom-, paprika- és egyéb zöldségpalántákat sikerült eljuttatni kisnyugdíjasokhoz és nagycsaládosokhoz az önkormányzat, a Szociális Gondozó és a Puhi-Tárnok Út- és Hídépítő Kft. összefogása révén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csőzik László, Érd polgármestere közösségi oldalán számolt be róla, hogy egy idős érdi őstermelő fiával együtt évek óta nevelnek zöldségpalántákat. A piac bezárása és egészségi állapotuk miatt nem tudták ezeket árulni és nem tudtak vállalni házhozszállítást. Azonban a Puhi-Tárnok Út- és Hídépítő Kft. vezetői megkeresték a polgármestert azzal, hogy adománnyal segítenék az érdi rászorulókat. A felvetésre, hogy vásároljanak palántákat, nagyon megörültek. Ennek köszönhetően pedig az Érdi Önkormányzat, a Szociális gondozó Központ és a képviselők juttatják el a palántákat a rászorulókhoz.

„A városházán mindenki benne volt a szervezésben. A Szociális Gondozó munkatársainak fél nap alatt sikerült összeírni azokat a rászorulókat, akik értékként tekintenek a növényekre, és nagy segítséget nyújtana számukra az adomány. Több mint 2000 darab paradicsom-, paprika- és egyéb zöldségpalántákat sikerült eljuttatnunk kisnyugdíjasokhoz, akik az otthonmaradást választották a veszélyhelyzet alatt, és így nehezen tudtak volna másképp palántákat vásárolni. Tudtunk adni palántákat rászoruló nagycsaládosoknak is, ahol szintén hatalmas örömet sikerült okoznunk a segítséggel.

Nem győzöm hangsúlyozni, milyen büszke vagyok az érdiek összefogására, amit most a veszélyhelyzetben tapasztalunk, naponta”

– fogalmazott Csőzik László.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email