22_03_29_erdmost_nincskep

Kábelkötegeket loptak, elfogták őket

22_03_29_erdmost_nincskep

Kábelkötegeket loptak, elfogták őket

Egy dunavarsányi vállalkozás telephelyének biztonsági szolgálata jelezte 2020. április 27-én este, hogy betörés történt, az elkövetőket megzavarták. A rendőrök a helyszínen négy, a kivágott kerítés mellé szállításhoz előkészített kábeldobot találtak, kettőt el tudtak vinni a tolvajok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A forró nyomon induló rendőrök másnap délelőttre azonosítottak négy férfit, egyikük otthonában a hiányzó kábelkötegeket is megtalálták, igaz, egy részüket már megnyúzták, azaz a műanyagot lefejtették a rézről, hogy eladhassák.

A 34 éves érdi R. Józsefet, a 23 éves budapesti B. Árpádot, a 27 éves érdi R. Krisztiánt, valamint 17 éves érdi társukat elfogták és előállították.

Kiderült az egyik rakteres gépkocsijával mentek el a telephelyhez, hat kábeldobot odagurítottak a kivágott kerítéshez, de csak kettőt tudtak berakni az autóba, mert időközben rajta kapta őket a biztonsági cég alkalmazottja, így menekülniük kellett. Az ellopott kábelkötegeket még aznap elkezdték nyúzni, hogy mihamarabb eladhassák. Másnap folytatták volna a munkát, ám akkor már rendőrök kopogtattak az ajtón.

A négy elfogott férfivel szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email