22_03_29_erdmost_nincskep

A „bátor kicsi lelkek” is kapnak segítséget a távoktatáshoz

22_03_29_erdmost_nincskep

A „bátor kicsi lelkek” is kapnak segítséget a távoktatáshoz

A daganatos és leukémiás gyermekeket támogató Bátor Kicsi Lélek Alapítvány tableteket oszt szét az öt leginkább rászoruló kis harcosuknak, hogy számukra is lehetővé válhasson a távoktatás.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„A javaslat alapítványunk olimpiai bajnokától, Rózsa Norbitól származik, aki azon túl, hogy a Bátor Kicsi Lélek Alapítvány egyik legaktívabb tagja, javaslatát egy több százezer forintos támogatással toldotta meg. Norbi nagyon egyszerűen fogalmazott: az ember társadalmi helyzetével kötelezettség is jár, segíteni kell ott, ahol erre szükség van. Szerinte ez ilyen egyszerű”, írta Balogh Attila, társalapító.

A Bátor Kicsi Lélekről korábban már írtunk. Az alapítványt azután hozta létre egy diósdi házaspár, hogy kislányuk meghalt agyrákban. Azóta segítenek a hozzájuk forduló daganatos és leukémiás gyermekeknek és szüleiknek mindenben, amiben tudnak, legyen szó lakhatásról, rehabilitációról vagy lelki támogatásról.

A nagy álmuk viszont az, amiért szintén próbálnak minden eszközt megmozgatni, hogy valahol a világon egyszer feltalálják azt  kezelést, azt a gyógyszert, amely segít a kis harcosoknak, és a padlóra küldi ezt a gyűlöletes betegséget. És utána a „gyermekrák, valami egészen mást fog jelenteni. Valami olyasmit, mint ma a bárányhimlő, vagy a mumpsz.” És nem azt, amivel 300 ezer gyereket diagnosztizálnak évente, és ami 80 ezrüknek még mindig a halált jelenti.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email