22_03_29_erdmost_nincskep

Törökbálint is lefújta a rendezvényeit

22_03_29_erdmost_nincskep

Törökbálint is lefújta a rendezvényeit

Elek Sándor, Törökbálint polgármestere a Facebookon közölte, hogy a szomszéd településen a koronavírussal szembeni védekezés miatt elmarad a március 15-i ünnepség.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Tájékoztahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg Önöket, hogy az eddig ismert információk alapján, ma reggel szakmai megbeszélést tartottam, többek között Dr. Spenik Vladimir háziorvossal, Petró Tibor, katasztrófa-védelemi referenssel, Jegyző Asszonnyal, valamint a Művelődési Ház delegáltjával.

Mint ismeretes, az önkormányzati ünnepségekről szóló döntések jogát az Operatív Törzs az önkormányzatok vezetőire bízta, hiszen a helyi rendezvényeknek országos kihatásuk nincs.

Bár országunkban jelenleg kizárólag egyedi fertőzésekről van tudomás, azonban Budapest közelségét kiemelten figyelembe véve, a törökbálintiak egészsége és biztonsága, valamint a megelőzés érdekében, felelős polgármesterként, a kormány döntését követve, a március 15. napi megemlékező ünnepség megtartását városunkban ezennel lemondom.

Egyúttal kérem a rendezvényre hetek óta lelkiismeretesen készülő, gyakorló diákok és pedagógusaik megértését, nagyon sajnálom a kárba veszeni látszó munkájukat!

Ezentúl az intézményeinkben visszavonásig elrendeltem az önkormányzati rendezvények lemondását vagy elhalasztását, továbbá tisztelettel kérem, hogy Törökbálint minden hivatalos, nevelési/oktatási és civil közössége mérlegelje ezen időszakban a nagyobb létszámú rendezvények megtartását.

Az említett és érintett rendezvényekről a következő napokban külön tájékoztatást fogunk kiadni.

Kérem, vigyázzanak magukra és egymásra!”

Elek Sándor 

polgármester
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email