22_03_29_erdmost_nincskep

Nem tartják meg Érden sem a március 15-ei rendezvényeket

22_03_29_erdmost_nincskep

Nem tartják meg Érden sem a március 15-ei rendezvényeket

Csőzik László polgármester a közösségi oldalán jelentette be: a koronavírus miatt nem tartják meg a március 15-ei városi ünnepségeket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ma reggelre kilencre nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma Magyarországon. Érdi betegről szerencsére nem tudunk, hétköznapi életünknek azonban egyre nagyobb részébe szól bele a járvány. Érden már hetekkel ezelőtt megkezdtük a felkészülést, folyamatosan elemezzük a helyzetet, a helyi védelemért felelősökkel sorra hozzuk azokat az intézkedéseket, amelyek az Önök biztonságát szolgálják.

Egyelőre az alapvető funkciók terén nincs változás az országban: a gyerekek óvodába és iskolába járnak, az emberek dolgoznak, működnek a mozik és a színházak is, de helyben pl. az idősotthonok látogatási rendjét már február 20-ától kezdődően korlátoztuk, bevezettük a látogatási tilalmat. Mától a családok átmeneti otthonában és a hajléktalanszállón is hasonlóan jártunk el.

Úgy határoztunk, hogy a március 15-ére tervezett érdi városi ünnepségeket nem tartjuk meg. Bízunk benne, hogy még a tavasz folyamán – esetleg egy más jeles dátumhoz köthető évfordulón (pl. április 14.) – valamilyen módon bepótolhatjuk az 1848-as eseményekre való megemlékezést, illetve más közösségi rendezvényen (pl. húsvétvárás) is találkozhatunk majd. 

Vigyázzanak magukra és szeretteikre! Tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket: kerüljék a tömeget, mossanak alaposan kezet és arcot!

írja a polgármester a közösségi oldalán.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email