22_03_29_erdmost_nincskep

Félmilliót nyerhet az Ága-Boga, szavazzon rájuk!

22_03_29_erdmost_nincskep

Félmilliót nyerhet az Ága-Boga, szavazzon rájuk!

Félmillió forintot nyerhet környezetvédelmi programjával az Ága-Boga. A Nagycsaládosok Érdi Egyesülete a MOL Helyi Érték Programban pályázott, és a 417 indulóból bejutott a legjobb 150 közé. Programjukra mától lehet szavazni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ötvennyolc körzetben két-három pályázó mérkőzik meg a szavazatokért. Körzetenként egy-egy projektre lehet voksolni. Az Ága-Boga az 52. körzetben van, egy pátyi és egy töki szervezettel egy csoportban.

Környezetvédelmi programjukról ezt írják bemutatkozásukban:

Az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete szeretné tagcsaládjaival megismertetni a környezetvédelem fontosságát, és segíteni őket gyermekeik környezettudatos életmódra nevelésében. „Zöld” program meghirdetésével hónapról-hónapra környezettudatosságot erősítő versenyeket szerveznek, ahol a résztvevő családok, iskolák pontokat gyűjthetnek. A gyerekek részére rajzpályázatot, a családok részére esszéíró pályázatot hirdetnek a témában. „Zöld Nap” címmel családi napot rendeznek. Az egyesület évzáró ünnepségén az év során legtöbbet teljesített családok jutalomban részesülnek.

A szavazás ma indult, a voksokat március 29-én éjfélig lehet leadni.

Aki szeretné voksával az érdi nagycsaládosokat támogatni, itt megteheti. 

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email