22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: hátrányból állt talpra a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: hátrányból állt talpra a Delta

Szetthátrányból elért 3:1-es sikerrel vívta meg rájátszásbeli első hazai bajnokiját a Delta RSE Érd, amely a Tatabányai RSE-t győzte le.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A női röplabda NB II első négy helyéért, azaz az NB I-be jutásért rendezett hatfordulós rájátszásban a Nyugat B-csoport második helyén végző Tatabányai RSE-t fogadta az A-csoportban harmadikként záró Delta RSE Érd a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

A második körben a helyosztót egyaránt vereséggel kezdő felek csatája kiváló első szettet hozott, melynek hajrájáig úgy tűnt, a Delta sikerével zárul, de a vendégek kiélezett csatában 26:24-re fordítottak és kerültek játszmaelőnybe (0-1).

A második felvonásban viszont a Delta fiataljainak lendületének és jó játékának köszönhetően már a végjáték is jól sikerült a sokáig szoros szettben. Dömötör-Mátrai Beáta lányainak nem remegett meg a keze és 25:20-szal egyenlítettek.

A harmadik és negyedik játszmát egyaránt 21 perc alatt nyerte 25:18-ra a házigazda, amely szetthátrányból felállva győzött megérdemelten 3:1-re.

Női röplabda NB II, rájátszás, 1-4. helyért, 2. forduló
Delta RSE Érd-Tatabányai RSE 3:1 (-24, 20, 18, 18)
Delta RSE Érd: Tombor Sz., Hainzmann, Tankó, Juhász L., Darvas, Tóth L., Csörgi, Flach, Jakab B. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email