22_03_29_erdmost_nincskep

Klub alakult az érdi könyvmolyok részére

22_03_29_erdmost_nincskep

Klub alakult az érdi könyvmolyok részére

Megalakult az Érdi Könyvklub, aminek tagjai legközelebb február 29-én 16 órától ülnek össze, hogy megbeszéljék közös olvasási élményüket, ami ezúttal Nyári Krisztián Így szerettek ők című könyve lesz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Könyvklub minden hónap utolsó szombat délutánján várja a könyvmolyokat a Budai út 24. szám alatti, lakótelep felé eső üzletsoron található kávézóban, ahol a beszélgetés és a könyvek mellé egy kávé és/vagy egy sütemény is dukál. A közösségnek Facebook csoportja is van, amihez bárki csatlakozhat. Ezt megtenni márcsak azért is érdemes, mert ott szokták megbeszélni azt is, melyik könyvet fogják legközelebb olvasni. A könyveket egyébként a Csuka Zoltán Városi Könyvtár biztosítja a klub tagjai részére.

Fehér Edina, a klub egyik alapítója azt mondja, azért fogtak össze, hogy kis közösséget teremtsenek Érden a könyvmolyok számára, mert azt tapasztalták, nincsenek egyedül olvasás iránti rajongásukkal. A klub első alkalmával, amit januárban tartottak, minderről meg is bizonyosodhattak, hiszen a huszonévestől a nyugdíjasig mindegyik korosztály tagjai képviselték magukat az összejövetelen, meghazudtolva minden vészharangot kongató jajveszékelést, miszerint már kiment az olvasás a divatból.

Február 29-én délután 4 órától tehát Nyáry Krisztián Így szerettek ők című művéről fognak majd értekezni, beszélgetni az egybegyűltek, amivel nagy íróink, költőink, művészeink magánéletébe nyerhet az olvasó tüzetes betekintést. Edina azon kívül, hogy nagy hangsúlyt fektet arra: minden látogató szót kaphasson, és elmondhassa véleményét az egyes alkalmakkor, igyekszik változatossá is tenni minden egyes klubtalálkozót. Így például a mostanin a közös könyvélmény mellett három tag megismertetheti a többiekkel kedvenc könyveit, de a későbbiekben lehet például majd „vakrandizni” is a regényekkel.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email