22_03_29_erdmost_nincskep

Vízilabda: az utolsó negyed döntött, vereséggel kezdte a rájátszást a BHSE-Érd

22_03_29_erdmost_nincskep

Vízilabda: az utolsó negyed döntött, vereséggel kezdte a rájátszást a BHSE-Érd

Megkezdte a rájátszás küzdelmeit a Budapesti Honvéd SE érdi vízilabda szakosztályának serdülő korosztálya, amely a felsőház nyitókörében az OSC-től szenvedett 12–8-as vereséget.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az alapszakasz B-csoportjának második helyén végző BHSE-Érd az A-csoportban harmadikként záró A-HÍD OSC Újbuda ellen kezdte meg a Budapest Bajnokság rájátszásának felsőházi küzdelmeit a margitszigeti Széchy Tamás uszodában.

Az első gólt ugyan az OSC szerezte, de Fazekas Márton együttese Rácz István és Török Regő révén már az első negyedben fordított, majd a második játékrészt is 2–1-re nyerte.

A harmadik negyedben viszont az OSC támadójátéka jelentősen feljavult, ezt a negyedet pedig 5–3-ra nyerte a fővárosi alakulat, amely így 7–7-ről vágott neki az utolsó nyolc percnek.

Ebben az időszakban az érdiek nem tudták megnehezíteni az OSC dolgát, amely a negyedik negyedet 5–1-re, a mérkőzést pedig 12–8-ra nyerte meg.

Budapesti Serdülő Bajnokság, 2003, rájátszás, felsőház, 1. forduló, Margitsziget
A-HÍD OSC Újbuda–Budapesti Honvéd SE-Érd 12–8 (1–2, 1–2, 5–3, 5–1)
A BHSE-Érd gólszerzői: Török Regő 2, Komlósi-Geri Bálint, Rácz István, Horváth Gergely, Simon Richárd, Magyar Kristóf, Balla Zsombor 1-1

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email