parbeszed_noi_kezilabda_200221

Párbeszéd – az Érd TV-ben vitázott a jelenlegi és a volt polgármester

A női kézilabdacsapat körül kialakult nyilatkozatháborúval kezdődött, de szó volt Mészáros Lőrincről, hazugságokról, zsarolásról, a szivárványról és arról, mi a városvezetés valódi szándéka.

Az új városvezetésnek esze ágában sincs szétverni a kézilabdasportot, de új finanszírozási formát szeretne találni, névadó szponzor bevonásával, hangsúlyozta Csőzik László. T. Mészáros András szerint azonban az zsarolás, ha Mészáros Lőrincet kérik fel szponzornak. A volt polgármester a műsorban kifejtette: a jelenlegi garnitúra egy „központi Pride koalíciós csapat” utasítás-sorozatát viszi véghez (jelentsen ez bármit is), és minden eddig elért sikert támad.

Csőzik László beszélt azokról a tényezőkről, amelyek véleménye szerint hozzájárultak a csapat finanszírozási igényének jelentős növekedéséhez, és amit az előző városvezetésnek is látnia kellett.  A jelenlegi polgármester elmondta: tárgyalt a Magyar Kézilabda Szövetséggel is, és szponzort keres (nem csak Mászáros Lőrinc személyében) a csapatnak. Sőt, megkérte T. Mészáros Andrást, legyen ebben társa. A személyeskedésektől sem mentes vitában a volt polgármester azt mondta, természetesen hajlandó az együttműködésre.

További cikkeink

További cikkeink

Meghibásodás történt az ivóvízhálózatban Érden, a Sóskúti úton május 25-én, a kora délutáni órákban, amely miatt az érintett területen és környékén akadozhat vagy szünetelhet

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email