22_03_29_erdmost_nincskep

Párbeszéd – az Érd TV-ben vitázott a jelenlegi és a volt polgármester

22_03_29_erdmost_nincskep

Párbeszéd – az Érd TV-ben vitázott a jelenlegi és a volt polgármester

A női kézilabdacsapat körül kialakult nyilatkozatháborúval kezdődött, de szó volt Mészáros Lőrincről, hazugságokról, zsarolásról, a szivárványról és arról, mi a városvezetés valódi szándéka.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az új városvezetésnek esze ágában sincs szétverni a kézilabdasportot, de új finanszírozási formát szeretne találni, névadó szponzor bevonásával, hangsúlyozta Csőzik László. T. Mészáros András szerint azonban az zsarolás, ha Mészáros Lőrincet kérik fel szponzornak. A volt polgármester a műsorban kifejtette: a jelenlegi garnitúra egy „központi Pride koalíciós csapat” utasítás-sorozatát viszi véghez (jelentsen ez bármit is), és minden eddig elért sikert támad.

Csőzik László beszélt azokról a tényezőkről, amelyek véleménye szerint hozzájárultak a csapat finanszírozási igényének jelentős növekedéséhez, és amit az előző városvezetésnek is látnia kellett.  A jelenlegi polgármester elmondta: tárgyalt a Magyar Kézilabda Szövetséggel is, és szponzort keres (nem csak Mászáros Lőrinc személyében) a csapatnak. Sőt, megkérte T. Mészáros Andrást, legyen ebben társa. A személyeskedésektől sem mentes vitában a volt polgármester azt mondta, természetesen hajlandó az együttműködésre.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email