22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: zsinórban ötödik sikerével zárta az alapszakasz hazai meccseit a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: zsinórban ötödik sikerével zárta az alapszakasz hazai meccseit a Delta

Hazai környezetben, a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban szerezte meg sorozatban ötödik győzelmét a Delta RSE Érd, amely a női röplabda NB II Nyugat A-csoportjának 12. fordulójában a kaposvári 1. MCM-Diamant RÖAK-ot verte három szettben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Remek formában, jó előjelekkel vágott neki a sereghajtó 1. MCM-Diamant RÖAK elleni hazai mérkőzésének a Delta RSE Érd, amely számára ez az összecsapás jelentette az alapszakasz utolsó hazai mérkőzését.

Ennek megfelelően az elmúlt hetek lendületétől támogatva kezdett a tabella negyedik helyén álló Dömötör-Mátrai Beáta vezette együttes, amely rögtön a nyitó felvonásban egyértelműsítette fölényét, s tizenhét perc alatt került 25:13-as előnybe. Az első szett után sem álltak le az érdiek, akik ezt a játékrészt is magabiztosan, 25:15-re nyerték meg.

A sereghajtó Somogy megyei csapat játéka a harmadik játszmában sem javult fel, sőt, a Delta mindössze negyedóra alatt 25:7-re hozta az utolsó szettet és 3:0-s győzelmet aratott az alapszakasz utolsó hazai meccsén.

Darvas Hannáék sikerükkel megelőzték a tabellán a Budaörsi DSE/Emericus SE-t, s a február 22-i, Szombathelyi ESE elleni idegenbeli találkozót a harmadik helyről várják.

Női röplabda NB II, Nyugat A-csoport, 12. forduló
Delta RSE Érd–1. MCM-Diamant RÖAK 3:0 (13, 15, 7)
Delta RSE Érd: Tombor Sz., Hainzmann, Tankó, Juhász L., Darvas, Flach, Jakab B., Tóth L., Csörgi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email