22_03_29_erdmost_nincskep

Érdről is vittek nemluxustáskát a rászoruló nőknek

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdről is vittek nemluxustáskát a rászoruló nőknek

Közel 14 ezer táska gyűlt össze a #nemluxustáska kampányban azoknak a rászoruló nőknek, akik nem engedhetik meg maguknak az alapvető tisztálkodási eszközöket, és akiknek a körülményei sem adottak ahhoz, hogy megőrizhessék méltóságukat és nőiességüket. Érdről 21 táska érkezett a központba.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A gyűjtéshez idén az Érd FM 101.3 Napos Oldal című műsor készítője, Ölvedi Réka is csatlakozott, aki 21 #nemluxtustáskát gyűjtött össze tele higiéniás termékekkel. 

– Nagy öröm volt teljesíteni ezt a nemes feladatot, mert sokkal jobb érzés volt plusz 20 táskát bevinni az enyém mellett! Köszönöm a bizalmat azoknak, akik átadták nekem a táskákat és köszönöm a lelkes, vidám nőknek, akik mozgatják a táskahegyeket egy-egy ilyen gyűjtőponton, mint amilyen a Kívül-belül boldogság is – mondta Réka. 

A Máltai Szeretetszolgálat közleménye szerint még várják a közösségek által gyűjtött adományok és a vidéki gyűjtőpontok adatait, így várhatóan még ennél is többre, 15 ezer táskára számítanak összesen.

A táskákat a legszegényebb családok női tagjainak, iskolás lányoknak, hajléktalan nőknek, fogyatékkal élő fiataloknak és nagycsaládos nőknek adják át, emellett családsegítő központok, alapítványok, anyaotthonok, családok átmeneti otthonai is kapnak belőlük, hogy továbbíthassák azokat a hozzájuk fordulóknak.

A #nemluxustaska kampányról ITT írtunk korábban.  

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email