22_03_29_erdmost_nincskep

Nöi röpi: ötszettes drámában nyert rangadót a Delta!

22_03_29_erdmost_nincskep

Nöi röpi: ötszettes drámában nyert rangadót a Delta!

Ötszettes csatát vívott egymással a női röplabda NB II Nyugat A-csoportjának 16. fordulójában a tabella harmadik helyén álló Budaörsi DSE/Emericus SE és a Delta RSE Érd, amely találkozóból a vendég érdiek jöttek ki győztesen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nagy csatára volt kilátás a budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumban, ahol az NB II Nyugat A-csoportjának harmadik helyezettje a negyediket látta vendégül.

A találkozó elején a vendég érdiek kezdtek jobban, s ugyan a BDSE igyekezett tartani magát, a Delta kilenc ponttal, 25:16-ra behúzta a nyitó felvonást. A vendégek lendülete a második játszmában sem hagyott alább, azonban a Budaörs is egyre jobban elkapta a fonalat és egy kiélezett szett után a 25:23-as részsikerrel egyenlített.

Sőt, a harmadik szett az előzőhöz hasonlóan kiélezett csatát hozott, ahol közel félórás játékrész után a hazaiak 29:27-re húzták be a játszmát és kerültek 2:1-es szettelőnybe.

A Dömötör-Mátrai Beáta által irányított érdiek viszont nem adták fel, olyanniyra, hogy a negyedik szett is gigászi csatát hozott, melynek hajráját az érdiek bírták jobban, 25:23-as játszmagyőzelemmel pedig visszajöttek a meccsbe.

A negyedik szett megnyerése pedig kellő ritmusba hozta az érdieket, akik a mindent eldöntő, ötödik játszmát 15:12-re, a térségi rangadót pedig 3:2-re nyerték meg.
A Delta győzelmével ugyan továbbra is negyedik helyen áll a tabellán, azonban Flach Dóráék az ötszettes idegenbeli sikerrel hátrányuk egy pontra csökkent a náluk egy meccsel többet játszó budaörsiekhez képest.

Női röplabda NB II, Nyugat A-csoport, 16. forduló
Budaörsi DSE/Emericus SE–Delta RSE Érd 2:3 (–16, 23, 27, –23, –12)
Delta RSE Érd: Tombor Sz., Hainzmann, Tankó, Juhász L., Darvas, Flach, Jakab B., Tóth L., Veress, Csörgi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email