22_03_29_erdmost_nincskep

Civil seregszemle Diósdon

22_03_29_erdmost_nincskep

Civil seregszemle Diósdon

Diósdon, a Civilek Napja alkalmából hatodik alkalommal rendezték meg a helyi civilszervezetek élményekben gazdag börzéjét. A szomszéd városban több mint húsz aktív civil szervezet működik, melyeket Spéth Géza polgármester tájékoztatása szerint az önkormányzat a lehetőségeihez mérten támogat is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Február 1-je a Civilek Napja, ebből alkalomból idén hatodszor szerveztek bemutatkozó börzét Diósdon. 

Egy ilyen rendezvény alkalmával a lakosok is kedvet kaphatnak a csatlakozáshoz, valamint tájékozódhattak a szervezetek rendezvényeiről is – mondta el az ÉrdMost-nak Diriczi Zoltán szervező. 

Változatos civil élet zajlik Diósdon, a város életében aktívan részt vesznek a szerveztek, – sokféle területen tevékenykednek: sport, kultúra, hagyományőrzés, nyugdíjasklub, énekkarok, zenekarok. A helyi általános iskolában tartandó börzén mintegy 30 szervezet kapott lehetőséget a bemutatkozásra.

A rendezvényen az érdeklődők megismerkedhettek a helyi civil szervezetek munkájával, beszélgethettek a tagokkal és betekinthettek a tevékenységükbe is. Spéth Géza polgármester az ÉrdMost-nak azt mondta, büszke a civilekre és hiszi, hogy a közösségekkel együtt építik a várost, ezért az önkormányzat minden lehetőséget megragad a támogatásukra. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email