22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: az első lépés a junior válogatottság felé

22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: az első lépés a junior válogatottság felé

Végh Richárd és Végh Artúr is nagy lépést tett a junior válogatottba kerülésért, hiszen az év első rangsorversenyén az Érdi Spartacus SC mindkét birkózója aranyérmes lett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Január 26-án a somogyjádi sportcsarnokban tartották a junior korosztály idei évi első rangsorversenyét, ahol az Érdi Spartacus SC négy birkózója mérette meg magát.

A kötöttfogásban, 63 kilogrammosok között induló Berta Mike a csoportküzdelmek roán egy győzelemmel és két vereséggel harmadik helyen végzett kvartettjében, ezzel nem jutott az egyenes kieséses szakaszban, s az ötödik helyet szerezte meg.

A szintén kötöttfogású, 130 kilogrammos Végh Artúr azonban remekelt, tatabányai, dél-zselici és vasasos ellenfeleit legyőzve lett aranyérmes.

Szabadfogásban is két érdi induló volt, Végh Richárd a 92 kilogrammos súlycsoportban törökszentmiklósi és kabai riválisait megelőzve állhatott a dobogó legfelső fokára.

A 125 kilogrammban érdekelt Varga Dániel is kiválóan teljesített Somogyjádon, miután a tatabányai Deák Zoltán mögött végzett három győzelemmel és egy vereséggel a második helyen.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email