22_03_29_erdmost_nincskep

Ingyenes, online pénzügyi tréning szülőknek

22_03_29_erdmost_nincskep

Ingyenes, online pénzügyi tréning szülőknek

Öt alkalmas, internetes pénzügyi nevelés tréninget szervez szülőknek az országos Imami Egyesület, amelyre január 30-ig még lehet jelentkezni. A résztvevők gyakorlati segítséget kapnak a családi költségvetés elkészítéséhez  és megismerik az eredményes pénzügyi nevelés alapjait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A pénz, a beosztása és kezelése olyan téma, amivel minden szülőnek foglalkoznia kell. Ahogy a gyermeknevelést, úgy a pénzügyi nevelést sem tanítják az iskolában, de fontos megtanítani a gyerekeknek, hogyan bánjanak a pénzzel.

Milyen módszerekkel fejleszthető egy gyerek pénzügyi intelligenciája? Miben más egy ovis, egy kisiskolás és egy kamasz pénzügyi nevelése? Milyenek a jól működő „zsebpénzszabályok”? Miért és hogyan érdemes családi költségvetést készíteni?

Az online tréningen 2020 februárjában, öt egymást követő szombat délután lehet részt venni otthonról, kényelmesen. A részvételhez csak számítógép, laptop vagy mobiltelefon és internetkapcsolat szükséges.

A tréningek a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Miniszterelnökség támogatásával valósulnak meg, ezért a részvétel a szülők számára díjmentes.

Részletes tematika és a jelentkezési űrlap itt található. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email