22_03_29_erdmost_nincskep

Ismét úszóbérlet-sorsolás!

22_03_29_erdmost_nincskep

Ismét úszóbérlet-sorsolás!

Folytatódik az Érdi Ifjúsági Önkormányzat és az Érd Aréna közös úszóbérlet-akciója. A fiatalok számos izgalmas, új programot szerveznek a tavaszi, kora nyári idényre, a jégdiszkótól a veteránautó-kiállításig - derült ki a hétfői ülésükön.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Idén is folytatódik az úszóbérlet-akció: havonta minden iskolából kisorsolnak egy-egy diákot, aki kísérőjével 10 alkalmas úszóbérletet kap. A kezdeményezés az előző években nagyon népszerű volt, több mint ezren vettek részt a sorsolásban.

Mint Harkai Márton (Marianum), az IFÖ sajtókapcsolatokért felelős referense tudósítónknak elmondta, egészségügyi előadássorozatot terveznek az érdi iskolákban, szakemberek bevonásával. Céljuk, hogy minél többen sajátítsák el a defibrillátor használatát. Ez a program főleg középiskolásoknak szól majd.

– Tervezünk egy retró napot is, veteránautó-kiállítással egybekötve. Az Aréna parkolójában gondolkodunk, mivel rengeteg résztvevőre számítunk, akik a saját járműveiket kiállíthatják és találkozhatnak egymással. Tehát ez a rendezvény nem csak a diákoknak szólna, hanem minden korosztálynak. A napot retró zenével, édességekkel színesítenénk – tette hozzá Harkai Márton.

– A középiskolásokat célozzuk meg egy sportrendezvénnyel. Ennek részleteit most alakítjuk ki; elképzeléseink szerint lenne a sportnapnak olyan része is, amikor egymással versenyezhetnek valamilyen sportágban az iskolák csapatai. Elképzelhető, hogy az általános iskolások is becsatlakozhatnak majd – jegyezte meg a fiatalember.

Az IFÖ jégdiszkót is szervez, a Jégcsarnokban; a belépő ingyenes, csak a diákigazolványukat kell majd felmutatniuk a résztvevőknek. 

Idén is csatlakoznak a Live Street Art rendezvényhez, és támogatják a megrendezését.

Legközelebb két hét múlva ül össze a testület; addig elvégzik az iskolákban a sportnaphoz kapcsolódó igényfelmérést; kifürkészik, milyen játékok, sportágak, vetélkedők iránt van nagyobb érdeklődés, hogy mindenki élvezhesse a rendezvényt.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email