22_03_29_erdmost_nincskep

Utószilveszter Zoli gyógyulásáért

22_03_29_erdmost_nincskep

Utószilveszter Zoli gyógyulásáért

Korábban már írtunk a Tárnokon élő, 41 éves, négy gyermekes édesapáról, aki a nyirokrák ritka fajtájával küzd már két éve, és akinek utolsó reménye egy külföldi kezelés, amihez január végéig még 15 millió forintot kell összegyűjtenie, ezért szombaton jótékonysági utószilvesztert rendez Putz Attila.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Jótékonysági utószilveszteri bulit szervez Putz Attila Tárnokon a Heinrich Antal Házban január 18-án, szombaton este 8 órától éjfélig, amin a Dob+basszus korábbi szerkesztőjeként is ismert Putz Attila retro videódiszkót vezényel le a legnagyobb hazai és nemzetközi sztárok videóklipjeivel, aztán fellép az Animal Cannibals,  végül DJ Radnai, a Playboy korábbi szerkesztője és lemezlovas gondoskodik arról, hogy azután se üljön le se a hangulat, se a táncolni vágyó közönség. Az est teljes bevételét Zoli kezelésének támogatására fordítják a szervezők.

Putz Attila az Érd FM 101.3-nak úgy nyilatkozott, megérintette Zoli története, amiről a közösségi oldalon olvasott először, és mivel a tévézés, rádiózás mellett hobbiból szokott videódiszkókat tartani, innen jött a szombati buli ötlete. A szervező reméli, hogy minél több pénz összegyűlik szombaton este Zoli kezelésének támogatására.

Ha nem tud részt venni az eseményen, de szívesen hozzájárulna a nagycsaládos édesapa kezeléséhez, akkor megteheti azt banki vagy internetes utalással is:

Alapítvány: Itthon-Otthon Alapítvány,

Magnet Bank: 16200223-10054653,

Közlemény: Zoli,

IBAN: HU80 1620 0223 1005 4653 0000 0000,

SWIFT kód: HBWEHUHB


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email