22_03_29_erdmost_nincskep

Szombaton eldől, ki a legszebb Pest megyében

22_03_29_erdmost_nincskep

Szombaton eldől, ki a legszebb Pest megyében

Január 11-én 18 órai kezdettel szervezik meg a III. Pest Megye Szépe Választás döntővel egybekötött gálaestjét a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban. A műsort Pordán Petra és Győrfi Pál vezeti, fellép Éliás Gyula Jr., de az is kiderül majd, ki veheti át Kis Korinnától a vándorkoronát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bár idén, az elmúlt évekkel ellentétben, nem szurkolhatunk érdi hölgynek a döntőben, de a zsűriben helyet kaptak ők is: Kis Korinna, a tavalyi és Kerepesi Réka, a tavaly előtti verseny győztesének személyében. Az ítészek között ott lesz mellettük még Elek Sándor, Törökbálint polgármestere, Tallós Rita, Ripli Zsuzsanna, Keveházi Gábor, Bárdosi Sándor,  Suri Imre, dr. Jenei András, Turbók János, Balczó Kakuk Kornélia, Csizmazia Zsolt, Ungár Katalin és a verseny alapító igazgatója, Bada Zoltán is.

A tizenöt döntős hölgy hétköznapi, népi motívumokkal díszített alkalmi és estélyi ruhakölteményekben fog majd végigvonulni a színpadon. A gálán pedig nemcsak az derül ki, hogy a zsűri tagjai kit tartanak a legszebbnek a megyében, de az is, hogy a közönség kire adta le a legtöbb voksot (a közönségszavazás december 31-éig tartott a verseny Facebook oldalán). 

Bada Zoltánt, a Pest Megye Szépe Verseny alapító igazgatóját az Érd FM 101.3-on kérdeztük a szombati döntő részleteiről:


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email